طلاق به درخواست زن

طلاق به درخواست زن

طلاق به درخواست زن آیا ممکن است؟ در قانون کشور ما حق طلاق کاملا با مردان بوده و اگر زنی بخواهد درخواست طلاق نماید باید دلیل قانع کننده ای را به دادگاه ارائه دهد. البته باید این نکته را نیز بدانید که: تنها داشتن دلایل محکمه پسند برای طلاق گرفتن کافی نبوده و شما باید تمام حرف های خود را در دادگاه اثبات کنید تا بتوانید از همسر خود جدا شوید. حتی گاهی برخی از افراد با داشتن دلایل کافی و تلاش های بسیار باز هم نمی توانند پروسه ی جدایی را تکمیل نمایند.

اگر شما زنی هستید که مورد خشونت خانگی قرار گرفته و همچنین به دلایل مختلف از طرف همسرش آزار میبیند به شما پیشنهاد می شود به هیچ عنوان تنها برای جدا شدن اقدام نکنید. خیلی از ما به دلیل نداشتن آگاهی کافی درباره ی قانون در دعاو حقوقی شکست می خوریم. برای گرفتن بهترین نتیجه به شما پیشنهاد می شود تا از وکلای خبره و با تجربه موسسه ی سداد پایتخت کمک بگیرید.

در موسسه ی حقوقی سداد پایتخت تمام وکلای ما دلسوزانه می کوشند تا بتوانند در کمترین زمان ممکن تمام حق و حقوق مالی و معنوی شما را بازگرفته و به شما برگرداند.

طلاق به درخواست زن

طلاق به درخواست زن

طلاق به درخواست زن

عواملی که زن را مجبور به درخواست طلاق می‌کند، شامل داشتن وکالت طلاق (مشروط یا مطلق)، عدم پرداخت حقوق زن از جمله نفقه یا غیبت شوهر می‌شود. 

در قانون مدنی ایران، طلاق به چهار دسته تقسیم می‌شود، یکی از آن‌ها طلاق به درخواست زن است.

اگر زن هر یک از این شرایط را داشته باشد، می‌تواند به صورت قانونی درخواست طلاق خود را به دادگاه ارائه داده و برای جدایی اقدام کند. این شرایط می‌توانند اساس درخواست طلاق توسط زن باشند و به او اجازه می‌دهد تا طلاق را از دادگاه بخواهد.

مراحل طلاق از طرف زن

مراحل طلاق به درخواست زن در قانون ایران شامل مراحل زیر است:

  1. ثبت نام در سامانه تصمیم:

 زن باید در سامانه مخصوص طلاق، به نامسامانه تصمیم، ثبت نام کند.

  1. مشاوره قبل از طلاق:

 زن باید در جلسات مشاوره قبل از طلاق مراجعه کند تا درک بهتری از مسائل مرتبط با طلاق پیدا کند.

  1. تهیه و ثبت دادخواست: 

پس از حضور در جلسات مشاوره و دریافت گواهی عدم انصراف از طلاق، زن باید به یکی از دفاتر خدمات الکترونیکی قضایی مراجعه کرده و دادخواست طلاق را تهیه و ثبت کند.

  1. مراجعه به دادگاه:

 دادخواست توسط دفتر خدمات الکترونی قضایی به دادگاه خانواده ارسال می‌شود و زن باید در مقابل قاضی دلایل و مسائلی که در دادخواست طلاق آورده است، توضیح دهد و آنها را با دلیل و مدرک اثبات کند.

این مراحل دقیقاً مشابه مراحل طلاق به درخواست مرد است. برای اطلاعات کامل‌تر در مورد مدارک لازم برای درخواست طلاق از سوی زن، پیشنهاد می‌شود با وکیل متخصص مشاوره کنید.

مدارک لازم برای درخواست طلاق از طرف زن

  • اصل سند ازدواج
  • اصل شناسنامه و کارت ملی 
  • ارائه وکالتنامه طلاق و یا مدرک اثبات حق طلاق زوجه (در صورت وجود)
  • مدارکی که دلیل موجه را برای طلاق را اثبات می کنند. ( مانند مدارک اثبات عسر و حرج، اعتیاد، بیماری لاعلاج شوهر و …)

قانون جدید طلاق از طرف زن

مطابق ماده 26 قانون جدید حمایت از خانواده علی رغم اینکه حق طلاق با مرد است، زن می تواند در صورتی که بتواند عسر و حرج مرد را در تامین خانواده ثابت کند، دادگاه بدون توجه به نارضایتی مرد در صورت طلاق به درخواست زن حکم طلاق را صادر میکند.🤔

برخلاف باورهای رایج، طلاق به عنوان حق قانونی اصلی مردان تلقی نمی‌شود، بلکه زنان نیز حق دارند در صورت نیاز، از طریق دادگاه به دنبال جدایی از همسر خود باشند. 

در واقع، اگر زن تصمیم به جدا شدن از همسر خود داشته باشد، باید مراحل پیچیده و متعددی را طی کند. او باید مدارک و اسناد مورد نیاز را به دادگاه ارائه دهد تا بتواند از این حق استفاده کند.

بنابراین، با اینکه در برخی از فرهنگ‌ها تصور شود طلاق به طور اختصاصی حق مسلم مردان است، اما با توجه به قوانین حاکم، حقوق زنان در این موضوع حفظ  و آنها نیز می‌توانند به دادگاه برای درخواست طلاق مراجعه کنند. در صورت تایید دلایل می توانند حکم طلاق را از قاضی دریافت کنن.

درخواست طلاق از طرف زن و مهریه

در  زمان طلاق به درخواست زن، زوجه می‌تواند با ارائه اثبات‌هایی درباره عسر و حرج، حکم طلاق را بگیرد.

 در این حالت، دادگاه می‌بایست در مورد میزان مهریه و قبول بذل آن تصمیم بگیرد، به همین دلیل مهریه بر اساس قوانین جدید تعیین می‌شود. 

هرگونه پیشنهادی از طرف زن ، تنها به عنوان یک پیشنهاد در نظر گرفته می‌شود و تصمیم نهایی در این خصوص توسط دادگاه اتخاذ می‌شود.

بهترین راه برای طلاق دادن زن

با توجه به ماده 1130 قانون مدنی طلاق به درخواست زن، زن حق دارد در صورتی که ادامه زندگی مشترک برایش با مشقت همراه باشد، از دادگاه خانواده درخواست طلاق کند. 

این حق مربوط به مواردی است که زن با عسر و حرج مواجه است و قادر به ادامه زندگی مشترک نمی‌باشد.

بهترین راه برای طلاق دادن زن شامل مراحل و مراقبت‌های زیر باشد:

  1. مشاوره حقوقی: 

قبل از هر چیز، زن می‌تواند به یک وکیل متخصص مشاوره حقوقی دریافت کند. اطلاعات کامل در مورد حقوق و تکالیف خود در این رابطه داشته باشد.

  1. آماده‌سازی مدارک: 

زن باید مدارک مربوط به طلاق را آماده کند، از جمله اسناد مالی، اسناد خانوادگی و سایر مدارک قانونی مورد نیاز.

  1. ارتباط با وکیل:

 پس از آماده‌سازی مدارک، زن باید با وکیل خود تماس بگیرد تا مراحل طلاق را به طور کامل مورد بررسی قرار دهد و راهنمایی لازم را دریافت کند.

  1. ارائه دادخواست:

 زن باید به همراه وکیل خود دادخواست طلاق را به دادگاه ارائه دهد. در دادخواست ادعاها و دلایل مرتبط با درخواست طلاق را بیان کند.

  1. شرکت در جلسات دادگاه:

 زن باید به تمامی جلسات دادگاه مربوط به موضوع طلاق حضور داشته باشد و به توضیح و توجیه دلایل خود بپردازد.

  1. توافق نامه:

 در صورت امکان، زن می‌تواند با همسر خود در مورد شرایط طلاق توافق نامه بسته و آن را به دادگاه ارائه دهد. به طور کلی، همکاری با یک وکیل ماهر و رعایت مراحل قانونی می‌تواند بهترین راه برای طلاق دادن زن باشد.

طلاق زن بدون دلیل

به دلیل آنکه حق طلاق با مردان است آن ها می توانند بدون هیچ دلیلی همسر خود را طلاق دهند به شرط آنکه بتوانند تمام حق و حقوق همسر خود را پرداخت کنند. اما این موضوع در رابطه با زنان صدق نمی کند.

زنان در ازدواج هیچ گونه حقی برای جدایی نداشته و نمی توانند درخواست جدایی و طلاق نمایند مگر به شرطها و شروطها. اما در چه صورت یک زن می تواند درخواست طلاق کند؟ باید مقاله طلاق به درخواست زن و مقاله های مرتبط با آن را در این وب سایت مطالعه بفرمایید. با مطالعه وب سایت می توانید اطلاعات کاملی را دریافت کنید.

دلایل محکمه پسند برای طلاق از طرف زن

دلایل محکمه پسند برای طلاق از طرف زن

1- اگر زنان در هنگام عقد حق طلاق را به صورت محضری دریافت کنند می توانند در موقع نیاز درخواست طلاق نمایند. که به آن طلاق به درخواست زن یا طلاق از طرف زن می گویند.

البته بهتر است این نکته را بخاطر داشته باشید که دادن حق طلاق به زن به معنای عدم حق طلاق شوهر نبوده و در صورت دادن حق طلاق به زن، حالا هم مرد و هم زن می تواند درخواست طلاق نمایند.

2- اگر مرد 12 شرط ضمن عقد را امضا کرده باشد و زن بتواند ثابت کند که همسرش به آن ها پایبند نبوده می تواند درخواست طلاق نماید.

3- اگر زن بتواند ثابت کند که زندگی که مرد برایش ساخته پر از سختی است و تحمل این سختی ها از توان زن خارج است باز می تواند درخواست طلاق نماید. برخی از سختی هایی که زن به دلیل آن می تواند تقاضای طلاق نماید عبارتند از:

1- معتاد بودن شوهر به طوری که به زندگی خانوادگی ضربه وارد کند.

2- اگر شوهر کسی دچار بیماری لاعلاج شود همسرش می تواند از او جدا شود.

3- اگر مرد توانایی بچه دار شدن نداشته باشد همسرش می تواند برای طلاق اقدام کند.

4- اگر شوهر همسرش را مورد ضرب شتم قرار دهد و یا با کلمات ناسزا با او صحبت کند به طوری که زندگی برای زن غیر قابل تحمل شود می تواند درخواست طلاق نماید.

5- توانایی در پرداخت مخارج زندگی را نداشته باشد (عسر و حرج)

6- مفقوالاثر بودن شوهر

7- غیبت طولانی مدت شوهر (با مفقود الاثری فرق دارد .مثلا اگر مرد به حدالقل 5 سال حبس در زندان محکوم باشد)

مواردی که زن می تواند برای آن اقدام به طلاق نماید تنها به 4 گزینه ی بالا محدود نشده و شما می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر درباره ی دلایل طلاق به درخواست زن با شماره های درج شده در صفحه تماس بگیرید.

با توجه به موارد ذکر شده در این مقاله می توان نتیجه گرفت زنان به هیچ عنوان نمی توانند بدون دلیل از همسر خود جدا شوند مگر آنکه به صورت محضری حق طلاق را از همسر خود بگیرند. اما مردان به دلیل داشتن حق طلاق می توانند همسر خود را بی دلیل طلاق دهند.

پیشنهاد می شود مطالعه کنید : حق طلاق

سریع ترین راه طلاق از طرف زن

سریع ترین راه طلاق از طرف زن

اکثر راه های جدایی و طلاقی که برای زوجین وجود دارد دارای یک فرایند طولانی است. اما چرا قانون گذار ها این روش را انتخاب کرده اند؟ چرا که خیلی از زوجین در جریان همین کش مکش ها دوباره آشتی کرده و مهر و محبت را به رابطه ی خود بازگردانده اند.

به همین دلیل اکثر راه هایی که به جدایی ختم می شود دارای یک پروسه ی زمان بر و طولانی است.

⚜️  طلاق به درخواست زن که یک طلاق یک طرفه و غیر توافقی است⚜️ 

اما گاهی یک زندگی کاملا به ته خط رسیده و هیچ امیدی برای بهبود آن وجود ندارد در این صورت زن می خواهد هرچه سریع تر جدایی و طلاق اتفاق بی افتد. در این صورت بهتر است از یک وکیل حرفه ای و کاربلد برای انجام کارهای حقوقی طلاق کمک بگیرید.

تمام وکلای دفتر حقوقی سداد پایتخت تمام تلاش خود را می کنند تا بتواند بهترین نتیجه را در کمترین زمان ممکن برای شما عزیزان فراهم آورند.

سریع ترین راه طلاق از طرف زن

سریع ترین راه طلاق از طرف زن

اگر زن درخواست طلاق کند مهریه تعلق می گیرد؟

مهریه از لحظه ای که خطبه ی عقد جاری می شود به زن تعلق دارد و هر زمان که دلش بخواهد میتواند برای دریافت آن اقدام کند. در زمانی که زن تصمیم به جدایی و طلاق می گیرد(طلاق به درخواست زن) تمام حق و حقوق وی پابرجاست.

اما به این دلیل که در ایران حق طلاق متعلق به مرد است، در صورتی که دلایل زن از نظر دادگاه برای طلاق موجه نباشد، می تواند با بخشیدن مهریه خود را مرد را راضی به طلاق دادن کند.

اما در صورتی که زن دلیلی موجه برای طلاق عنوان کند و آن را در دادگاه به اثبات برساند می تواند علاوه بر طلاق، تمامی حق و حقوق خود را نیز شامل مهریه و اجرت المثل و … بگیرد.

اگر زن درخواست طلاق دهد و اگر مرد راضی به طلاق نباشد

اگر زن درخواست طلاق دهد و اگر مرد راضی به طلاق نباشد

اگر زن درخواست طلاق دهد و اگر مرد راضی به طلاق نباشد

در صورتی که زن درخواست طلاق بدهد و اگر مرد راضی به طلاق نباشد، رای دادگاه تماما بستگی به مدارکی که زن برای اثبات دلایلی موجهه خود برای طلاق ارائه کرده است دارد. همچنین در صورتی که زن دلیل موجهی نیز نداشته باشد می تواند از طلاق خلعی استفاده کرده و از همسر خود طلاق بگیرد. توضیحات طلاق خلعی در قسمت مربوطه به طور کامل توضیح داده شده است.

پیشنهاد می شود مطالعه کنید: طلاق خلع بدون رضایت شوهر

قانون جدید طلاق از طرف زن

مطابق ماده 26 قانون جدید حمایت از خانواده طلاق به درخواست زن علی رغم اینکه حق طلاق با مرد است، زن می تواند در صورتی که بتواند عسر و حرج مرد را در تامین خانواده ثابت کند، دادگاه بدون توجه به نارضایتی کرد حکم طلق را صادر میکند!

مدارک لازم برای درخواست طلاق از طرف زن

  • اصل سند ازدواج
  • اصل شناسنامه و کارت ملی 
  • ارائه وکالتنامه طلاق و یا مدرک اثبات حق طلاق زوجه (در صورت وجود)
  • مدارکی که دلیل موجه را برای طلاق را اثبات می کنند. ( مانند مدارک اثبات عسر و حرج، اعتیاد، بیماری لاعلاج شوهر و …)

فرم درخواست طلاق از طرف زن اینترنتی

فرم درخواست طلاق از طرف زن اینترنتی

فرم درخواست طلاق از طرف زن به دلیل عسر و حرج

فرم درخواست طلاق از طرف زن به دلیل عدم پرداخت نفقه 

فرم درخواست طلاق از طرف زن با داشتن حق طلاق 

زنانی که تصمیم به طلاق گرفته‌اند و قصد دارند دادخواست طلاق را به دادگاه ارائه دهند، با توجه به دلایلی مانند عدم پرداخت نفقه و غیبت شوهر، می‌توانند از دادگاه خانواده درخواست طلاق کنند. این نوع از طلاق را طلاق غیر توافقی (طلاق به درخواست زن)می گویند.

برای اینکه فرایند طلاق سریع‌تر و هزینه‌های کمتری داشته باشد، زنان می‌توانند از مراحل ابتدایی همچون تهیه و ثبت دادخواست با کمک وکیل بهره‌مند شوند. این اقدام نه تنها می‌تواند جلوی تاخیرها را بگیرد بلکه از خطاهای قانونی نیز جلوگیری کند.

در صورتی که زنان از ابتدا با یک وکیل مشورت کنند و مدارک و شواهد لازم را به دادگاه ارائه دهند، می‌توانند مطمئن باشند که درخواست طلاقشان به نتیجه مطلوب منجر خواهد شد. این اقدام نیز جلوی رد شدن درخواست و دلیل ارائه شده توسط آن ها را می‌گیرد.

به طور خاص، زنان باید به دقت دلیل جدایی خود را در فرم درخواست طلاق بیان کنند و همراه با آن مدارک و شواهد مورد نیاز را ارائه دهند. این امور حیاتی هستند تا قاضی بتواند درخواست را معتبر بشناسد. به این ترتیب، هزینه‌های مربوط به تدارک و ثبت دادخواست و هزینه دادرسی به سمت تحقق هدف حرکت خواهد کرد و از زحمت و هزینه‌های بی‌جواب جلوگیری خواهد شد.

برای درخواست طلاق باید کجا رفت؟

می‌توانید به دفتر خدمات قضایی مراجعه کرده و با داشتن مدارک شناسایی، دادخواست طلاق خود را ارائه دهید. این دادخواست در شعبه‌های دادگاه خانواده بررسی می‌شود. با اینکه دادگاه خانواده ممکن است شلوغ باشد و زمان رسیدگی طولانی شود، اما باید با صبر منتظر روز مقرر برای رسیدگی به دعوای طلاق بمانید. این راهنما توجه به جزئیات و مواقع مختلف درخواست طلاق را برای شما آسان‌تر می‌کند.

برای درخواست طلاق باید کجا رفت؟

برای درخواست طلاق باید کجا رفت؟

مراحل درخواست طلاق از طرف زن

طلاق و طلاق به درخواست زن و مرد یک فرآیند پیچیده است که در دادگاه به سه مرحله (بدوی، تجدید نظر استان و دیوان عالی کشور) تقسیم می‌شود. اگر زوجین با حکم دادگاه اول (بدوی) مخالفت کنند، می‌توانند در فرجه ۲۰ روزه تجدید نظر کنند. این مرحله پس از تبادل لوایح به دادگاه تجدید نظر استان فرستاده می‌شود و پس از صدور رای، هر یک از طرفین مخالف حکم می‌تواند فرجام بخواهد. در صورت ادامه مخالفت، پرونده به دیوان عالی کشور ارسال می‌شود.

پرونده طلاق اگر به صورت توافقی نباشد، صبر فراوانی می‌طلب مگر اینکه طلاق به صورت غیابی باشد و زوج در دادگاه حاضر نشود. برخلاف این، اگر زوجین مخالفت کنند و اعتراض نمایند، ممکن است زمان زیادی طول بکشد و پرونده به مراحل متعددی ارسال شود.

متن درخواست طلاق از طرف زن

متن درخواست طلاق از طرف زن

متن درخواست طلاق از طرف زن

نام و نام خانوادگی به همراه نام پدر و آدرس محل سکونت خواهان

نام و نام خانوادگی به همراه نام پدر و آدرس محل سکونت خوانده

نام وکیل خواهان:……………………………………..

دادخواست طلاق و مطالبه هزینه دادرسی

دلایل و ضمائم پرونده

1- وکالتنامه به شماره *********** به  مورخ ************ با مبلغ ************ ریال.

2- مدارک کامل خواهان شامل شناسنامه و کارت ملی و……………

3- سند عقدنامه یا ازدواج به شماره************ مورخ ************ که در دفتر………………………..ثبت شده است.

شرح و توضیحات دادخواست طلاق

ریاست محترم دادگاه خانواده

با سلام و احترام، مراتب دادخواست موکل را به شرح ذیل ارائه می‌دهیم:

1- با توجه به سند ازدواج به شماره …….. مورخ ************ موکل به عقد دائم آقای ………. (خوانده) رسیده .

2- موکل و خوانده به مدت******** سال به واسطه بدرفتاری‌ها و پرخاشگری های مکرر و غیرممکن زوج، جدا از یکدیگر زندگی می‌کنند.

موکل بنده با اکراه و فشار از طرف همسر مجبور به امضای اقرار نامه که مهریه خود را دریافت کرده ام و هیچ حقی ندارم شده است، در حالی که هیچ مهریه‌ای دریافت نکرده‌اند و حتی موکل به دلیل شرایط بدرفتاری زوج تحت ضرب و شتم قرار گرفتند.

با توجه به کراهت حاصله به دلیل بدرفتاری و پرخاشگری های زوج و جدایی طولانی بین آنها و همچنین به علت عسر و حرج حاصله که ادامه زندگی مشترک برای موکل را غیرممکن کرده است، با بذل ده هزار تومان تقاضای صدور اجازه‌ی طلاق و صدور گواهی عدم امکان سازش را داریم.

با تشکر و احترام

متن درخواست طلاق از طرف زن

متن درخواست طلاق از طرف زن

نتیجه گیری

در مقاله طلاق به درخواست زن متوجه شدیم که حق طلاق به طور کلی برای مرد است و اگر زن برای طلاق درخواست بدهد باید حتما دلایل قانع کننده برای دادگاه آورده و آن ها را به اثبات برساند تا قاضی حکم طلاق را صادر کند. از مهم ترین این دلایل می توان به بیماری لاعلاج شوهر، مفقودالاثر بودن آن ، عسر و حرج ، ضرب و شتم و اعتیاد اشاره کرد.

سوالات متداول

اگر مرد طلاق ندهد زن میتواند طلاق بگیرد؟

بله. اگر زن دلیلی محکمه پسند و موجهی برای طلاق داشته باشد دادگاه به عدم رضایت مرد توجهی نمیکند و حکم طلاق را صادر میکند. این نوع از طلاق در دسته طلاق غیر توافقی>> طلاق به درخواست زن است.

اگر درخواست طلاق از طرف زن باشد به او مهریه تعلق می گیرد؟

بله. مهریه تحت هر شرایطی متعلق به زن است و مرد باید آن را پرداخت کند. حتی اگر طلاق به درخواست زن باشد. مگر آن که دلیل محکمه پسندی برای طلاق گرفتن نداشته باشد و با بخشیدن مهریه شوهر خود را به طلاق راضی کند.

درخواست زن برای طلاق به چه صورت است؟

طلاق به درخواست زن به صورت دادخواست رسمی به دادگاه ارسال می‌شود. شامل مشخصات زن و همسر، دلایل طلاق، درخواست برای حضانت فرزندان (در صورت وجود)، خواسته‌های مرتبط با تقسیم دارایی‌ها و مهریه، و هر درخواست خاص دیگری است. این درخواست همراه با مدارک مورد نیاز به دادگاه ارسال می‌شود و پس از بررسی، تصمیم نهایی در مورد طلاق اتخاذ می‌شود.

مراحل جدا شدن از همسر به چه صورت است؟

مراحل جدا شدن از همسر شامل مراحل زیر است:

  1. تصمیم‌گیری: تصمیم گیری برای جدا شدن از همسر.
  2. مشاوره حقوقی: مشاوره با وکیل در مورد مسائل حقوقی و مراحل طلاق.
  3. آماده‌سازی مدارک: جمع آوری و آماده‌سازی مدارک مربوط به طلاق.
  4. ارسال دادخواست: ارسال دادخواست طلاق به دادگاه.
  5. حضور در دادگاه: حضور در جلسات دادگاه و توضیح دادن دلایل طلاق.
  6. تصمیم نهایی: صدور حکم طلاق توسط دادگاه.
  7. اجرای حکم: اجرای حکم طلاق و تقسیم دارایی‌ها و مهریه.

اگر زن درخواست طلاق کند مهریه تعلق میگیرد؟

بله، در بسیاری از موارد، زمانی که زن درخواست طلاق می‌دهد، مهریه به او تعلق می‌گیرد.

اگر زن درخواست طلاق دهد و اگر مرد راضی به طلاق نباشد؟

اگر زن درخواست طلاق دهد و مرد راضی به طلاق نباشد، دادگاه تصمیم‌گیری می کند و حکم طلاق را هنگام طلاق به درخواست زن صادر می کند.

اشتراک گذاری:
Share on telegram
ارسال در تلگرام
Share on whatsapp
ارسال در واتساپ
Share on email
ارسال در ایمیل

مقالات مرتبط