طلاق به درخواست مرد

طلاق به درخواست مرد

در این مقاله شرایط و مراحل طلاق به درخواست مرد به طور کلی توضیح داده می شود. این شرایط شامل حق و حقوقی که مرد باید به زن پرداخت کند، معایب طلاق به درخواست مرد و مدت زمان این نوع طلاق ، مدارک لازم برای طلاق به درخواست مرد، دلایل محکمه پسند طلاق به درخواست مرد و … می شود. اگر علاقه دارید در این زمینه بیشتر بدانید تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید. جهت دریافت مشاوره رایگان از وکیل سداد در شبکه های تلگرام یا واتساپ می توانید در تماس باشید.

تعریف طلاق به درخواست مرد

تعریف طلاق به درخواست مرد

طلاق به درخواست مرد دارای چه مراحلی است؟ زمانی که یک مرد می خواهد به هر دلیلی به رابطه ازدواج خود پایان دهد در خواست طلاق می کند. این درخواست طلاق دارای مراحل مختلفی است که در ادامه به بررسی هر یک از این مرحله ها خواهیم پرداخت. در قانون ما حق جدایی و طلاق به صورت کامل با مرد است. اگر یک مرد به هر دلیلی بخواهد به ازدواج خود پایان دهد ابتدا باید به دادگاه مراجعه کرده و سپس گواهی عدم امکان سازش دریافت کند.

البته باید بدانید که: درست است که حق طلاق به صورت کامل با مرد است اما اگر یک مرد درخواست طلاق کند دادگاه با ترتیب دادن جلسات مشاوره همواره می کوشد یک زندگی را از نابودی نجات دهد. خیلی از زوجین با شرکت در این جلسات مشاوره توانسته اند جان دوباره به زندگی خود ببخشند.

البته باید این نکته را به خاطر داشته باشید که داشتن گواهی عدم امکان سازش به تنهایی کافی نبوده و مرد باید حتما تمام حق و حقوق زن را پرداخت کرده و سپس صیغه ی طلاق جاری شود.

جدایی یکی سخت ترین تصمیمات زندگی است که هیچ کس با دل و جون این تصمیم را نمی گیرد. اما اگر به هر دلیلی فکر می کنید رابطه ی شما به بن بست رسیده و دیگر شانسی برای ادامه ی رابطه وجود ندارد می توانید از وکیل های خبره مجموعه ی سداد در زمینه طلاق به درخواست مرد ، طلاق به درخواست زن و … کمک بگیرید. وکلای ما با داشتن سال ها تجربه می توانند کوتاه ترین و مناسب ترین مسیر را برای جدایی بی دردسر به شما معرفی کنند. برای دریافت مشاوره می توانید با شماره های درج شده در صفحه تماس گرفته و از اطلاعات وکلای ما استفاده نمایید.

تفاوت طلاق به درخواست مرد و طلاق به درخواست زن

تفاوت طلاق به درخواست مرد و طلاق به درخواست زن

درخواست طلاق از سوی زوج و زوجه در قوانین مربوط به طلاق دارای تفاوت‌های مهمی است:

  1. حق طلاق:

   – زوج (مرد): دارای حق طلاق بدون نیاز به موافقت زن است و می‌تواند با رعایت شرایط قانونی، از دادگاه درخواست طلاق کند.

   – زوجه (زن): قبل از تغییرات قانونی، زن حق درخواست طلاق را نداشت. اما با تغییرات در سال 1386، در صورت وجود عسر و حرج در زندگی مشترک، زن می‌تواند درخواست طلاق خود را به دادگاه ارائه دهد.

  1. بر اساس عسر و حرج:

   – زوج (مرد): عسر و حرج ممکن است باعث تصمیم به طلاق شود و مرد می‌تواند درخواست طلاق خود را با توجه به اینکه حق طلاق در حوزه و اختیارات او است به دادگاه ارائه دهد. 

   – زوجه (زن): حق درخواست طلاق از طرف زن به وجود عسر و حرج در زندگی مشترک وابسته است، و در صورت اثبات زن و تایید دادگاه، زن می‌تواند حکم طلاق را از طرف دادگاه صالح دریافت کند.

  1. شرایط مختلف:

   – زوج (مرد): با تغییر قوانین، طلاق تنها از طریق دادگاه امکان‌پذیر است و مرد ملزم به پرداخت تمامی حقوق مالی زن برای طلاق به درخواست مرد است.

   – زوجه (زن): در موارد خاصی نظیر ترک زندگی خانوادگی توسط زوج، اعتیاد زوج به مواد مخدر یا مشروبات الکلی، محکومیت زوج به حبس پنج سال یا بیشتر، ضرب و شتم مستمر زوج، یا ابتلا زوج به بیماری‌های صعب العلاج، زن می‌تواند از دادگاه طلاق درخواست داشته باشد.

تفاوت اصلی طلاق به درخواست مرد

   – در درخواست طلاق از سوی مرد، حق طلاق بدون نیاز به موافقت زن به مرد تعلق دارد و پس از صدور حکم طلاق، مرد ملزم به پرداخت حقوق مالی زن است.

   – در درخواست طلاق از سوی زن، حق درخواست طلاق به وجود عسر و حرج در زندگی مشترک وابسته است و اگر دادگاه عسر و حرج را تایید کند، حکم طلاق صادر می‌شود و زن حق دریافت مهریه از زوج را دارد.

نمونه درخواست طلاق از طرف مرد

همانطور که میدانید یکی از مهمترین دعاوی حقوقی در دادگاه خانواده طلاق است. به منظور انجام طلاق؛ مرد یا زن باید مراحلی را طی کنند. به این شکل که در میان اقسام طلاق (طلاق به درخواست مرد، طلاق از طرف زن، طلاق توافقی) مراحل به شکل سریعتر و در مدت زمان کمتری انجام شود. برای انجام چنین مراحلی مرد یا زن باید از وکیل حقوقی برای انجام پروسه طلاق استفاده کنند.

همانطور که میدانید طلاق به درخواست مرد یکی از ساده ترین نوع طلاق است که در دسته طلاق غیر توافقی قرار می گیرد.

این نوع از طلاق نیاز به رضایت زن ندارد و مرد هر زمان که تمایل و اراده کند، می تواند دادخواست طلاق را به دادگاه ارائه دهد.

در طلاق به درخواست مرد باید تمام حق و حقوق زن به طور کامل ادا و پرداخت شود. در پایین نمونه درخواست طلاق از طرف مرد را مشاهده کنید:

تفاوت طلاق به درخواست مرد و طلاق به درخواست زن

دلایل محکمه پسند برای طلاق از طرف مرد

همانطور که در طلاق توافقی دادخواست طلاق به توافق زوجین به دادگاه ارائه می شود. اما برخلاف این نوع طلاق درخواست طلاق ممکن است به درخواست مرد یا زن ارائه شود.

این دادخواست ها دارای یک سری موانع هستند، یکی از بزرگترین موانع ارائه دلایل محکمه پسند برای طلاق از طرف مرد است که با توجه به دلایل محکمه پسند مرد باید آن را به قاضی دادگاه صالح اثبات کند.

با توجه به قانون مدنی 1133 حمایت از خانواده طلاق به درخواست مرد نیاز به یک سری دلایل محکمه پسند نیز دارد که شامل موارد زیر است.

این دلایل باید با توجه به اینکه مرد دیگر نمی تواند با همسرش به زندگی مشترک ادامه دهد باشد. اگر مرد دیگر قادر به ادامه زندگی با همسرش نیست و ادامه دادن آن برایش دشوار است می تواند تقاضای طلاق خود را به دادگاه ارائه دهد.

با این حال اگر دلایل زوج به دادگاه مورد قبول قاضی باشد، دادگاه با درخواست زوج موافقت می کند، اما اگر زوج نتواند دلایل منطقی را به دادگاه ارائه دهد حکمی مبنی بر طلاق برای مرد صادر نمی شود.

دلایل موجه طلاق از طرف مرد 

با توجه به دلایل محکمه پسندی که مرد به دادگاه ارائه می دهد دلایل موجهی نیز وجود دارد که مرد می تواند حکم طلاق را از دادگاه صالح دریافت کند، این دلایل شامل موارد زیر می باشد:

  • زن به هر دلیلی زندگی مشترک را ترک کند  و عملاَزن در منزل مشترک زندگی نمی کند.
  • زن توانایی باردار شدن را ندارد و ممکن است عقیم باشد. پیشنهاد می شود مقاله طلاق زن به دلیل نازا بودن مطالعه بفرمایید.
  • زن خواسته ها و نیازهای همسر خود را برآورده نمی کند. در صورت عدم برآورده کردن نیازهای و خواسته های زن؛ مرد می تواند عدم تمکین زن را اثبات کند.
  • رفتارهای سوء از طرف زن می تواند یکی از مهمترین دلایل محکمه پسند برای طلاق به درخواست مرد است.
  • محکوم شدن زن به دلیل ارتکاب جرم. یعنی زن به دلایلی محکوم به حبس در زندان محکوم شود. اگر مرد یکی از این دلایل را به دادگاه اثبات کند می تواند درخواست طلاق خود را به صورت یک طرفه دنبال کند.

قانون جدید طلاق از طرف مرد

قانون جدید طلاق از طرف مرد

قانون جدید طلاق از طرف مرد در سال 1403 با تغییرات قابل توجهی همراه است. براساس ماده 1133 قانون مدنی، حق طلاق به درخواست مرد به شکلی متفاوت نسبت به قبل تعیین شده است. مطابق این ماده(1133)، مرد حق دارد هر زمانی که بخواهد، بدون نیاز به موافقت زن، همسرش را طلاق و به زندگی مشترک پایان دهد. در صورتی که زن به طلاق راضی نباشد، مرد می‌تواند از این ماده(1133) استفاده کند و در نهایت، حکم طلاق را از قاضی دادگاه دریافت کند.

گرچه ماده 1133 قانون حمایت از خانواده، حق طلاق را به مرد اعطا می‌کند، اما اگر شرایطی قبل از ازدواج در عقدنامه تعیین شده باشد و زن به آن شرایط پایبند نشود، امکان ادعای طلاق از طریق ارکان اثبات وجود دارد.

 به عنوان مثال، اگر زن قبل از ازدواج بیماری داشته باشد و مرد از وجود این بیماری بی خبر باشد آنگاه مرد که می‌تواند این موضوع به عنوان فریب در ازدواج در نظر بگیرد و از همسرش به این دلیل شکایت کند. با شکایت مرد با این عنوان حکم طلاق از سوی قاضی دادگاه صادر می شود.

جالب است بدانید که مرد برای انجام طلاق تشریفات خاصی نیاز ندارد، به جز اینکه صیغه طلاق باید در حضور حداقل دو نفر از مردان عادل انجام شود. در صورتی که با مشکلاتی در خصوص قانون جدید طلاق از سوی مرد مواجه شده‌اید، می‌توانید با کمک بهترین وکیل(سداد) مسائل خود را مطرح و از طریق مشاوره پاسخ ها و اقدامات قانونی خوبی انجام دهید.

سریع ترین راه طلاق از طرف مرد

سریع ترین راه طلاق از طرف مرد

هر فرآیند طلاق، حتی در صورت استفاده از روش‌های سریع‌تر، نیازمند رعایت مراحل قانونی است و به طور کلی زن یا مرد برای درخواست طلاق زمان نیاز دارد که در پروسه طلاق را طی کند. اما وجود حق طلاق از سوی مرد می‌تواند توسط مراحل متفاوتی تسریع یابد.

یک راه ممکن برای طلاق سریع، انجام طلاق توافقی است که به میزان توافق زوجین و شرایط آنها بستگی دارد. اگر زوجین بتوانند در خصوص تمامی امور مالی و غیرمالی مربوط به طلاق توافق کنند، این روش می‌تواند یک گزینه موثر و سریع برای طلاق توافقی باشد.

همچنین، اگر زن حق طلاق داشته باشد، می‌تواند با استفاده از این حق، فرآیند طلاق را به سرعت طی کند. البته این کار نیز نیازمند رعایت مراحل قانونی مربوطه است. برای دریافت مشاوره می توانید با شماره 09121893808 تماس بگیرید.

برای اطمینان از مشاوره قانونی صحیح و بهره‌مندی از بهترین راهکارها، توصیه می‌شود با یک وکیل متخصص در حوزه طلاق مشورت کنید. وکیل پرونده شما را بررسی کرده و به شما راهنمایی های لازم را  خواهد کرد تا بهترین راه حل را ارائه دهد.

وکیل سداد یکی از بهترین وکیل ها در زمینه طلاق در پایتخت است.

هزینه طلاق به درخواست مرد

هزینه طلاق به درخواست مرد

درخواست طلاق ( از طرف مرد یا زن یا توافقی)امکان پذیر است. همچنین، هزینه‌های مربوط به این فرآیند نیز متغیرمی باشد. وکیل حقوقی سداد در پایتخت با ارائه مشاوره حرفه‌ای و حمایت حقوقی می‌توانند موکلان خود را در مواجهه با این فرآیند یاری نمایند. هزینه طلاق به درخواست مرد با وکیل به عوامل مختلفی مانند میزان توافق زوجین، پیچیدگی پرونده، نیاز به داوری یا دادگاه وابسته است. با مشاوره با وکیل ی سداد، می توانید بهترین راهکارها را برای مواجهه با این فرآیند انتخاب کنید و اطمینان حاصل کنید که هزینه‌ها و تدابیر قانونی به بهترین نحو برای شما مدیریت می‌شوند.  هزینه طلاق به درخواست مرد در دفاتر خدمات الکترونیکی در سال 1402 مبلغی مابین 200 تا 220 هزار تومان است.

برای اطلاع از هزینه طلاق به درخواست مرد میتواند با شماره 09121893808 تماس بگیرید.

مدارک لازم برای درخواست طلاق از طرف مرد

مدارک لازم برای درخواست طلاق از طرف مرد

اگر یک مرد بخواهد درخواست طلاق خود را ثبت کند به مدارکی مانند:

1- کارت ملی

2- شناسنامه

3- عقد نامه

4- گواهی عدم سازش

5- تاییدیه ی پرداخت حقوق زن بعد از طلاق

6- ثبت کردن طلاق در دفترخانه

نیاز دارد. بهتر است برای ثبت درخواست طلاق مدارک فوق را به دفتر قضایی ارائه داده و برای ثبت دخواست طلاق اقدام کنید.

طلاق از طرف مرد چقدر طول می کشد؟

جدایی از آن اتفاقاتی است که هیچ کس دلش نمی خواهد تجربه کند اما با این حال افراد زیادی به دلایل مختلف مجبور می شوند طعم تلخ این اتفاق را بچشند. به همین دلیل اکثر افرادی مجبور می شوند با این مشکل دست و پنجره نرم کنند تلاش می کنند تا پروسه ی طلاق در کمترین زمان ممکن انجام شود.

در پروسه ی طلاق به درخواست مرد ، اولین مرحله که مرحله بدوی و صدور حکم است. اگر زن اعتراض کند، پرونده به مرحله تجدید نظر ارجاع داده می‌شود. و اگر در این مرحله هم زن اعتراض کند، پرونده به دیوان عالی کشور ارجاع خواهد شد. در کل، این مراحل به طور کلی تقریباً یک سال زمان می‌برد.

 افراد معمولی به دلیل نشناختن بندها و ماده های مختلف قانون همواره ممکن است به دلیل انجام اشتباهات پروسه ی جدایی را طولانی تر کنند. بنابراین بهتر است در هنگان گیر افتادن در یک پروسه ی حقوقی یا کیفری از یک فرد حرفه ای و کاربلد کمک بگیریم. موسسه ی حقوقی سداد با داشتن سال ها تجربه در زمینه های مختلف خانوادگی، مالی، کیفری و … همواره می کوشد کوتاه ترین راه و ساده ترین راه را برای رفع مشکل خود پیدا کند.

 

پیشنهاد می شود مطالعه کنید : حق طلاق

 

درصورت درخواست طلاق از طرف مرد آیا مهریه تقسیط میشود؟

درصورت درخواست طلاق از طرف مرد آیا مهریه تقسیط میشود؟

خیلی از افراد این سوال را دارند که اگر طلاق به درخواست مرد ثبت شود باز هم می توان مهریه را تقسیط کرد؟ زمانی که دو نفر می خواهند از هم جدا شوند ممکن است 2 حالت پش آید.

1- اگر قبل از آن که مرد ثبت درخواست طلاق کند خانم برای گرفتن مهریه اقدام کرده باشد و سپس مرد برای طلاق اقدام کند می تواند تقاضای تقسیط مهریه نماید.

2- اما اگر مرد بدون دلیل قانع کننده ای بخواهد همسرش را طلاق دهد (طلاق به درخواست مرد باشد) و پس از ثبت درخواست طلاق درخواست تقسیط مهریه را نیز ثبت کند به احتمال زیاد درخواست تقسیط مهریه رد شده و یا اگر به هر دلیلی نیز قبول شود قاضی حکم می کند تا قسمت قابل توجهی از مهریه به صورت پیش پرداخت به خانم پرداخت شود.

معایب طلاق از طرف مرد

به طور کلی طلاق می تواند معایب زیادی داشته باشد ولی در مورد طلاق به درخواست مرد باید گفت مهم ترین عیب آن این است که مرد موظف است تا تمام حق و حقوق زن اعم از مهریه، نفقه، اجرت المثل و .. را به صورت کامل پرداخت کند تا بتواند همسر خود را طلاق دهد.

اجرت المثل چیست؟

“چنانچه زوجه کارهایی را که شرعاَ به عهده وی نبوده و عرفا برای آن کار اجرت‌المثل باشد، به دستور زوج و با عدم قصد تبرع انجام داده باشد و برای دادگاه نیز ثابت شود، دادگاه اجرت‌المثل کارهای انجام گشده را محاسبه و مرد را به پرداخت آن محکوم می‌نماید.”

طلاق از طرف مرد بدون رضایت زن

طلاق از طرف مرد بدون رضایت زن

در گذشته پروسه طلاق به درخواست مرد بسیار کوتاه بود و دادگاه بدون توجه به این موضوع که ایا مرد دلیل قانع کننده ای برای طلاق دادن همسرش دارد یا خیر ، سریعا حکم طلاق را صادر می کرد. اما امروزه با تغییر بعضی قوانین با وجود اینکه مرد حق طلاق دارد، زوجین باید در جلسات مشاوره شرکت کنند و در انتها نیز اگر تصمیم بر طلاق باشد ، مرد باید تمامی حق و حقوق زن را پرداخت کند. یکی از حقوق زن شامل اجرت المثل است که می تواند در صورت عدم رضایت زن به طلاق پروسه ی طلاق را طولانی کند. در ادامه بیشتر توضیح خواهیم داد.

در قانون جدید برای تعیین مبلغ اجرت المثل دادگاه و قاضی پرونده تشکیل پرونده ی کارشناسی میدهند و مدت زمانی طول میکشد تا کارشناس با بررسی و تحقیق یک مبلغ منصافنه را به عنوان مبلغ اجرت المثل تعیین کند. پس از آن نیز ممکن است مرد نسبت به مبلغ تعیین شده اعتراض داشته باشد که باز باعث طولانی تر شدن پروسه می شود. همچنین زنی که مخالف طلاق باشد برای طولانی تر کردن پروسه می تواند به مبلغ تعیین شده اعتراض کند و درخواست بررسی مجدد کند که این مورد نیز باعث طولانی تر شدن پروسه می شود.

چیزی که واضح است این است که طلاق از طرف مرد بدون رضایت زن هم صورت می گیرید و نهایتا زن بتواند مدت زمان آن را طولانی تر کند مگر اینکه مرد نتواند تمامی حق و حقوق زن شامل مهریه، اجرت المثل و… را به طور کامل پرداخت کند.

حقوق زن در طلاق به درخواست طرف مرد

در صورتی که درخوسات طلاق از طرف مرد داده شود و زن رضایت به طلاق نداشته باشد باید حق و حقوق وی که شامل موارد زیر می شود به طور کامل از طرف مرد پرداخت شود :

  • نفقه
  • مهریه
  • اجرت المثل
  • نحله 
  • تنصیف دارایی

نفقه چیست؟

نفقه طبق ماده ۱۱۰۷ قانون مدنی ایران، عبارتست از: همه نیازهای متعارف و متناسب با وضعیت زن از قبیل مسکن، البسه، غذا، اثاث منزل و هزینه‌های درمانی و بهداشتی در صورت عادت یا احتیاج به واسطه نقصان یا مرض.

منظور از تنصیف دارایی چیست؟

تنصیف دارایی یعنی نصف کردن دارایی مرد و تعلق گرفتن نیمی از آن به زن. البته این مورد یکی از موارد و قوانین مجهول ضمن عقد می باشد که دختر و پسر هنگام خطبه شدن عقد امضا می کنند. اما شرط اصلی آن برای دریافت این است که زن نشوز نبوده باشد و حکم عدم تمکین برای وی صادر نشده باشد. یعنی مرد بدون دلیل قانع کننده و موجه بخواهد او را طلاق بدهد (طلاق به درخواست مرد باشد).

همچنین باید این اموال مربوط به دوران زندگی مشرت آن ها باشد. یعنی این اموال باید در طول دوره ی زندگی مشترک بدست آمده باشند.  همچنین این اموال بدست آمده در زمان طلاق نیز همچنان موجود باشند و در تعلق مرد باشند.

نحله چیست؟ و چه فرقی با اجرت المثل دارد؟

«با توجه به سنوات زندگی مشترک و نوع کارهایی که زوجه در خانه شوهر انجام داده و وسع مالی زوج، دادگاه مبلغی را‌ از باب بخشش (‌نحله) برای زوجه تعیین می‌نماید.»

شرط دریافت نحله، طلاق به درخواست مرد البته با دلیل قانع کننده می باشد. نحله با مهریه و اجرت المثل تفاوت دارد و در طول زندگی مشترک زن نمیتواند برای دریافت آن اقدام کند و از حقوق زن پس از طلاق محسوب می شود.

اگر درخواست طلاق از طرف زن باشد، نحله و اجرت المثل به اون تعلق نمی گیرد.

 

پیشنهاد می شود مطالعه کنید : طلاق توافقی | شرایط و مراحل آن

طلاق از طرف مرد در صورت بارداری زن

جالب است بدانید که باردار بودن زن نمی تواند مانعی در هیچ یک از انواع طلاق اعم از طلاق توافق، طلاق به درخواست مرد و یا طلاق به درخواست زن باشد. و تمامی مراحل و شرایط طلاق دادن زن باردار همانند شرایط نرمال می باشد.

تنها یک تفاوت برای طلاق زن باردار وجود دارد. آن هم این است که عده زن باردار بیشتر از حد معمول است. زن باردار باید عده خود را تا پایان 9 ماه وضع حمل خود نگهدارد. زن در این مدت نمیتواند به عقد موقت یا دائم شخص دیگری دربیاید. در طول این مدت (زمان عده) نیز مرد موظف است نفقه زن را به طور کامل بپردازد.

نتیجه گیری

در این مقاله به طور کامل با شرایط و مراحل طلاق به درخواست مرد آشنا شدیم. موضوعاتی مانند حق و حقوق زن و شرایط پرداخت و تقسیط مهریه نیز مورد بررسی قرار گرفت. به طور خلاصه می توان گفت مرد با داشتن حق طلاق می تواند به راحتی زن را طلاق دهد تنها مانعی که میتواند برای آن وجود داشته باشد نیز عدم توانایی مرد در پرداخت مهریه، نفقه، اجرت امثل و نحله زن است. البته لازم به ذکر است که نحله و اجرت المثل فقط در شرایطی که مرد بدون دلیل موجه بخواهد همسر خود را طلاق دهد به زن تعلق می گیرد.

در صورت نیاز به مشاوره می توانید همه روزه با موسسه حقوقی وکیل سداد تماس بگیرید و از خدمات حرفه ای و تخصصی وکلای این مجموعه بهره مند شوید.

سوالات متداول

دلایل محکمه پسند برای طلاق از طرف مرد

اگر طلاق به درخواست مرد باشد، نیازی به داشتن دلیل خاصی ندارد. چرا که طبق ماده ی 1133 قانون مدنی حق جدایی و طلاق کاملا با مردان بوده و می توانند هر زمان که خواستند اقدام به جدایی نمایند. اگر جدایی از طرف مردان باشد تنها لازم است حق و حقوق زن به صورت کامل پرداخت شود.

تا اینجای مقاله دانستیم که مردان می توانند به دلایل مختلف همسر خود را طلاق دهند با این شرط که تمام حق و حقوق همسر خود را پرداخت کنند. حال بهتر است بدانید: راه هایی نیز وجود دارد که مردان می توانند بدون پرداخت حق و حقوق کامل از همسر خود جدا شوند. این دلایل عبارتند از:

1- عدم تمکین.

2- ترک منزل از سوی زن.

3- داشتن رابطه زوجه.

4- اعتیاد زوجه.

5- رفتارهای عجیب زوجه به صورتی که ادامه ی زندگی را برای همسرش سخت کرده باشد.

6- زوجه به حکمی محکوم شده باشد که باعث آبروریزی همسر باشد.

7- بچه دار نشدن خانم از دیگر دلایل طلاق مردان است.

8- زوجه دارای محکومیتی برابر یا بیشتر از 5 سال باشد.

البته بهتر است بدانید برای طلاق به درخواست مرد ، داشتن دلایل مهم لازم نبوده و مردان می توانند به هر دلیلی اقدام به طلاق همسر خود نمایند. اما دلایل مهم و کافی این امکان را به مردان می دهد تا بتواند با پرداخت کمترین حق و حقوق  به زنان از آنان جدا شوند. برای گرفتن مشاوره و مطلع شدن درباره ی راهکارهای دیگر می توانید باشماره های درج شده در صفحه تماس بگیرید.

اشتراک گذاری:
Share on telegram
ارسال در تلگرام
Share on whatsapp
ارسال در واتساپ
Share on email
ارسال در ایمیل

مقالات مرتبط