سامانه طلاق

سامانه طلاق

در مقاله سامانه طلاق ابتدا با تعریف طلاق یا جدایی که یک مفهوم حقوقی است و به پایان دادن رابطه ازدواج بین دو نفر اشاره دارد آشنا می شوید. طلاق می‌تواند از طریق فرایند قانونی و دادگاهی صورت گیرد و برای دستیابی به جدایی و پایان دادن به ازدواج استفاده می‌شود.

طلاق ممکن است به صورت توافقی و با رضایت هر دو طرف انجام شود که در این صورت به آن طلاق با رضایت مشترک یا توافقی گفته می‌شود. همچنین، طلاق می‌تواند به صورت یک طرفه و با درخواست یکی از طرفین انجام شود که در این صورت به آن طلاق یک جانبه یا طلاق اختیاری می گویند. 

در این مقاله شما با سامانه ثبت درخواست طلاق و چگونگی ثبت نام و نوبت دهی آن و نحوه درخواست طلاق اینترنتی در سامانه طلاق آشنا می شوید.

سامانه ثبت درخواست طلاق

سامانه ثبت درخواست طلاق

سامانه طلاق یا سامانه ثبت درخواست طلاق یا سامانه تصمیم طلاق یک سامانه الکترونیکی است که برای ثبت درخواست طلاق از طرف دولت طراحی شده است. اگر زوجین در زندگی به این نتیجه رسیدند که ادامه زندگی مشترک برای آن ها غیر قابل تحمل می باشد، باید در سامانه طلاق ثبت نام کنند.

هر یک از طرفین می‌توانند قبل از مراجعه به دادگاه و پس از تصمیم‌گیری برای طلاق، دستورالعمل‌ها و مراحل مربوط به ثبت درخواست طلاق را از این سامانه دنبال کنند. 

سپس، با مراجعه به مراکز مشاوره تعیین شده به سمت ترمیم رابطه و جلوگیری از طلاق حرکت خواهند کرد. در صورتی که زوجین به سازش نرسیدند، پرونده طلاق به دفاتر خدمات الکترونیکی قضایی ارسال می‌شود.

*لازم به ذکر است که سامانه طلاق برای هر نوع درخواست طلاقی قابل اجرا می باشد*

شماره تماس برای دریافت مشاوره از وکیل سداد

09121893808

 

ثبت نام در سامانه تصمیم

ثبت نام در سامانه تصمیم

با توجه به موارد ذکر شده در بالا برای ثبت هر نوع طلاق (توافقی، طلاق از طرف مرد، طلاق ازطرف زن) می بایست در ابتدای کار در سامانه تصمیم، ثبت نام کرده و به صورت آنلاین وقت نوبت دهی را برای خود دریافت نمایید. 

بعد از ثبت نام در سامانه طلاق، با توجه به نوبت داده شده می توانید با در دست داشتن مدارک خود مانند شناسنامه و کارت ملی به مراکز مراقبت از خانواده مراجعه کنید.

سپس بعد از بررسی های لازم توسط این مرکز و پایش آن، پرونده مربوط به طلاق شما به مرکز مشاوره ارجاع داده می شود.

بعد از طی کردن یک پروسه 45 روزه مرکز مشاوره نظر خود را راجع به پرونده شما اعلام می کند، در صورت برقراری سازش بین زوجین پرونده در آن مرکز بایگانی می شود در غیر اینصورت پرونده را به یکی از مراکز قضایی ارجاع می دهند.

 چگونگی ثبت نام در سامانه نوبت دهی طلاق

طلاق، فرار از یک زندگی ناسالم است. گرچه تصمیم گرفتن برای طلاق سخت است، اما گاهی اوقات ضروری است تا زندگیتان را بهبود بخشید. 

در شرایطی مانند فرار از خشم، سوء تفاهم و خشونت خانگی نیازمند قبول کردن واقعیت هستید، برای روشن شدن آن حتما به مراکز مشاوره خانواده و حقوقی مراجعه کنید تا کمکی برای شما در راه گرفتن تصمیمتان، پیدا شود. 

با تکمیل مراحل مورد نیاز برای طلاق (انتخاب نوع طلاق، ثبت درخواست، حضور در مراکز قضایی و …) سعی کنید از این فرصت برای شروع یک زندگی بهتر استفاده کنید.

در ادامه مراحل ثبت نام در سامانه نوبت دهی طلاق را خواهیم خواند.

سامانه نوبت دهی طلاق

سامانه نوبت دهی طلاق

  • وارد شدن به سامانه طلاق یا تصمیم به آدرس اینترنتی zaman.behzisti.net 
  • انتخاب محل زندگی بر روی نقشه لود شده در صفحه شما
  • ثبت مشخصات کامل مرد وزن
  • انتخاب مرکز مشاوره مورد نظر 
  • فعال کردن گزینه ثبت 
  • تایید اطلاعات وارد شده و انتخاب گزینه تایید
  • دریافت نوبت آنلاین به همراه کد پیگیری با تعیین تاریخ و ساعت آن
  • بهتر است روز و ساعتی را که می دانید مناسب همسران است را مشخص کنید و گزینه تایید را انتخاب کنید
  • همراه داشتن مدارک شناسایی در روز مراجعه
  • دریافت پیامک از سامانه تصمیم طلاق که در ادامه راجع به آن توضیحاتی خواهیم داد

 

پیامک سامانه تصمیم

پیامک سامانه تصمیم

سامانه طلاق یا تصمیم، یک پلتفرم آنلاین است که برای ثبت و پردازش درخواست های طلاق استفاده می‌شود. با استفاده از این سامانه، شما می‌توانید سریعا درخواست طلاق خود را ثبت کنید و مراحل طلاق را به صورت آنلاین پیگیری کنید. همچنین در سامانه طلاق می‌توانید به راحتی اطلاعات مورد نیاز برای طلاق، را جستجو کنید و با مشاوران و متخصصان نیز در ارتباط باشید. برای استفاده از سامانه طلاق، ابتدا باید به وبسایت آن مراجعه کنید و به دقت فرایند ثبت نام و احراز هویت را انجام دهید. سپس با وارد کردن شماره همراه خود، می‌توانید پیامک‌های سامانه طلاق را دریافت کرده و روند طلاق خود را پیگیری کنید.

پیگیری سامانه طلاق به چه صورت است؟

بعد از ثبت نام و دریافت پیامک در سامانه طلاق کد رهگیری که برای ثبت نام کننده فرستاده می شود را باید در جایی یادداشت کرد و در صورت لزوم از آن استفاده نمود.

در واقع کد رهگیری که توسط سامانه طلاق به صورت پیامک ارسال می شود برای هر نوبت جدید ارائه شده به زوجین ارسال می شود و با هم فرق دارند.

به طور کلی پیگیری های سامانه طلاق به صورت اینترنتی و با در دست داشتن کد رهگیری امکان پذیر می باشد.

سامانه نوبت دهی آنلاین طلاق توافقی

سامانه نوبت دهی آنلاین طلاق توافقی

طلاق توافقی یا انحلال نکاح با صلح یکی از انواع طلاق است که به درخواست هر دو طرف یا یکی از آنها و با صدور گواهی عدم سازش توسط دادگاه خانواده، انجام می‌شود.

 در این نوع طلاق، زوجین به‌جای رسیدگی به پرونده در صورت توافق با یکدیگر، طلاق را صرفا با توجه به موافقت خود انجام می‌دهند. 

پیشنهاد می شود مطالعه کنید: طلاق توافقی

همچنین نقش مهم ارائه‌دهنده خدمات روانشناسی و مشاوره در میان زوجین در این نوع طلاق بسیار اهمیت دارد. طلاق توافقی به دلیل کاهش زمان و هزینه و همچنین حفظ نام و شخصیت خانوادگی، به عنوان یک الگوی طلاق در بسیاری از کشورها مورد استفاده قرار می‌گیرد. 

برای ثبت نام در سامانه نوبت دهی آنلاین طلاق توافقی با وارد شدن به وب سایت  zaman.behzisti.net مراجعه کرده و مراحل گفته شده را به ترتیب خواست شده انجام دهید.

سخن آخر

سامانه نوبت دهی آنلاین برای انجام سازش از طریق برگزاری جلسات مشاوره برای زوجین که دچار اختلافاتی در زندگی شده اند به زوجین کمک میکند.

در این مقاله به طور کلی، با سامانه تصمیم یا سامانه طلاق و نحوه ثبت نام در آن و دلیل استفاده ازاین سامانه و چگونگی ثبت نام آن به صورت قدم به قدم آشنا شدید.

شماره تماس برای دریافت مشاوره از وکیل سداد

09121893808

سوالات متداول

سامانه تصمیم طلاق توافقی چیست؟

سامانه طلاق توافقی برای دریافت مشاوره قبل از ثبت درخواست طلاق از دفاتر ثبت قضایی می باشد. با ثبت نام در این سامانه می توانید با دریافت کد رهگیری نوبت مشاوره دریافت کنید شاید در حل مشکلات و اختلافات مثمر ثمر باشد.

درخواست طلاق اینترنتی از طرف زن چطور است؟

برای ثبت درخواست طلاق به صورت اینترنتی باید در سایت نوبت دهی تقاضای خود را ثبت نموده تا به صورت قانونی پروسه طلاق را طی کنید.

اشتراک گذاری:
Share on telegram
ارسال در تلگرام
Share on whatsapp
ارسال در واتساپ
Share on email
ارسال در ایمیل

مقالات مرتبط با این موضوع