مراحل طلاق با داشتن وکالت طلاق

مراحل طلاق با داشتن وکالت طلاق

مراحل طلاق با داشتن وکالت طلاق چگونه است؟ زن با داشتن حق طلاق رسمی از آقا می تواند هر زمان که بخواهد از همسرش جدا شود. در این مقاله شما با مراحل آن، قانون جدید حق طلاق، پشیمانی مرد از دادن حق طلاق، فرق طلاق توافقی با وکالت در طلاق، طلاق با داشتن حق طلاق و هزینه وکیل برای طلاق با داشتن حق طلاق چقدر است را بررسی میکنیم.

با وکیل سداد (وکیل پایه دادگستری) می توانید در شبکه های اجتماعی تلگرام و واتساپ به صورت رایگان در تماس باشید. با ما همراه باشید تا اطلاعات لازم در این زمینه به طور کامل دریافت کنید. 

فرق طلاق توافقی با وکالت در طلاق

فرق طلاق توافقی با وکالت در طلاق

 در این پاراگراف فرق طلاق توافقی با وکالت در طلاق به زبان ساده و روان بیان می کنیم. در طلاق توافقی مرد و زن با هم به اتفاق تصمیم می گیرند از هم جدا شده و به زندگی مشترکی که ادامه دادن آن برای هر دو غیر قابل تحمل باشد پایان دهند.

حق طلاق زن یا به اصطلاح قانونی و صحیح آن “وکالت در طلاق” به حقی گفته می شود که خانم از مرد دریافت می کند. این حق به دو روش به زوجه داده می شود. روش اول به این صورت است که زن قبل از انجام صیغه محرمیت در زمان عقد این حق را از همسرش دریافت می کند.

روش دوم زن بعد از ازدواج از همسرش تقاضای حق طلاق می کند. لازم به ذکر است که وکالت در طلاق را می توان به روش بلاعزل و غیر قابل عزل دریافت کرد. هرکدام از این روش‌ها قوانین و شرایط مخصوص به خود را دارند .

برای کسب اطلاعات در زمینه مراحل طلاق با داشتن وکالت طلاق پیشنهاد می شود با وکیل متخصص و مجرب در تماس باشید.در ادامه می خواهیم در رابطه با قانون جدید حق طلاق صحبت کنیم.

قانون جدید حق طلاق{1402}

قانون جدید حق طلاق{1402}

در قانون جدید حق طلاق به صراحت اعلام شده است، طلاق زن در صورتی امکان پذیر و شدنی است که وکالت بلاعزل داشته باشد. این وکالت بدون داشتن تاریخ انقضا ثبت و تایید شده باشد.

⚜️ زن در صورتی میتواند برای طلاق اقدام کند که وکالت طلاق او از نوع بلاعزل باشد⚜️  

با توجه به داشتن وکالت طلاق توسط زن؛ زوجه هر زمان که اراده کند می تواند از زوج جدا شود و به زندگی زناشویی پایان دهد. زوجه برای انجام مراحل طلاق نیز می تواند از وکیل خود استفاده کند.

پیشنهاد میشود مطالعه کنید:حق طلاق

زن با داشتن حق وکالت در طلاق بعد از دریافت دادنامه اقدام به ثبت طلاق کرده و طلاق خود را از قاضی دادگاه درخواست و حکم طلاق را از او دریافت می کند. در ادامه شما با مراحل طلاق با داشتن وکالت طلاق آشنا می شوید.

مراحل طلاق با داشتن حق طلاق 

مراحل طلاق با داشتن حق طلاق 

همانطور که گفته شد اگر زن حق وکالت در طلاق (حق طلاق) را داشته باشد خیلی راحت می تواند از مرد جدا شود. به هر حال برخی از گام‌های مهم مراحل طلاق با داشتن وکالت طلاق در فرآیند پروسه جدایی به شرح زیر می‌باشد:

  1. تهیه مدارک:

   زن با داشتن حق وکالت طلاق با به همراه داشتن مدارک شناسایی، به دفاتر خدمات قضایی مراجعه و دادخواست طلاق را تقدیم می‌کند.

  1. جلسات مشاوره:

   زوجین پس از تقدیم دادخواست طلاق، به جلسات مشاوره و غربالگری می‌روند{شرکت در جلسات مشاوره قبل از ارجاع به دادگاه لازم و ضروری است}.

حضور وکیل در این جلسات اختیاری است ولی می‌تواند به نحوی در سازش زوجین موثر واقع شود. سپس، در صورت عدم سازش زوجین این مرکز گواهی عدم سازش را به دادگاه ارجاع می دهد.

   3.دریافت پیامک:

   بعد از اجرای مراحل اولیه زوجین از دادگاه پیامک دعوت برای حضور در جلسات دریافت می کنند. در این حالت زوج یا وکیل زوجه{الزامی به حضور زوج نیست} با توجه به دریافت پیامک در جلسه دادگاه شرکت می کند.

   4.حضور در دادگاه:

پس از صدور پیامک زمان رسیدگی به دادگاه، زوج یا وکیل می توانند به دادگاه مراجعه و حکم طلاق را درخواست می‌کنند.

  1. صدور حکم:

   قاضی با بررسی و استناد به حق طلاق، حکم طلاق را صادر می‌کند.

  1. ثبت طلاق:

   زن یا وکیل او با حکم طلاق به دفتر ثبت ازدواج و طلاق مراجعه کرده و صیغه طلاق را اجرا می‌کند.

این گام‌ها به زنان با حق وکالت طلاق این امکان را می‌دهد که بدون الزام به حضور مرد، در تمام فرآیند طلاق بتوانند حکم طلاق را دریافت کنند.

هزینه وکیل برای طلاق با داشتن حق طلاق

هزینه وکیل برای طلاق با داشتن حق طلاق

“سداد وکیل” به عنوان وکیل حقوقی در دادگستری، برای ارائه خدمات حقوقی به موکلین خود، هزینه وکالت را با توجه به مصوبه ای که از سوی موکلان تصویب شده است، دریافت می‌نماید. 

حق الوکاله هر وکیل به مبلغ چهار میلیون و پانصد هزار تومان محاسبه شده و با در نظر گرفتن هزینه‌های دیگر، مبلغ نهایی برای هر دو نفر زوجین، تعیین شده است. 

جهت کسب اطلاعات دقیق تر و دریافت جزئیات بیشتر از هزینه وکالت، می‌توانید با شماره تماس 09121893808 تماس حاصل فرمایید. لازم به ذکر است که هزینه وکالت متناسب با شرایط و نوع دادخواست، متغیر خواهد بود.

پیشنهاد میشود مطالعه کنید: وکالت طلاق

آیا زن با داشتن حق طلاق میتواند طلاق بگیرد؟

با توجه به قوانین حاکم در ماده 1133 قانون مدنی حمایت از خانواده زن با داشتن حق طلاق میتواند طلاق بگیرد. همانطور که اطلاع دارید حق طلاق حق مرد است. مرد می تواند بدون اینکه زن راضی باشد او را طلاق دهد.

طلاق دادن مرد زمانی قطعی و حتمی است که تمام حق و حقوق زوجه را پرداخت کند. 

با پرداخت حق و حقوق دیگر نیازی  به حضور و اجازه زن نیست. زن نیز در شرایط که وکالت در طلاق را داشته باشد. بعد از طی کردن تمام مراحل طلاق با داشتن وکالت طلاق میتواند بدون حضور مرد از همسرش جدا شود و به زندگی مشترک خود پایان دهد.

پشیمانی مرد از دادن حق طلاق

پشیمانی مرد از دادن حق طلاق

با توجه به ماده 1133 قانون مدنی حمایت از خانواده  حق طلاق در حوزه اختیارات مرد است، زن و یا شخص دیگری حق گرفتن طلاق را ندارد مگر اینکه زوج یا مرد در پرداخت حق و حقوق زن مانند(نفقه) کوتاهی کند.

 در این صورت زن حق دارد برای طلاق دادخواست خود را به دادگاه ارائه دهد. اما به چه صورت؟ در صورت عدم پرداخت نفقه از سوی مرد، زن می تواند تقاضای عسر و حرج کند و با اثبات آن در دادگاه حکم طلاق را به نفع خود صادر کند و از شوهرش طلاق بگیرد.

نتیجه گیری

مراحل طلاق با داشتن وکالت طلاق را در این مقاله به طور کامل و جامع بررسی شد. در این مقاله با قانون جدید حق طلاق، پشیمانی مرد از دادن حق طلاق، هزینه وکیل برای حق طلاق، تفاوت حق طلاق و وکالت طلاق و… آشنا شدید.

در ادامه به برخی سوالات مانند : آیا زن با داشتن حق طلاق میتواند طلاق بگیرید صحیح ترین پاسخ را دریافت کردید. همچنین، از هزینه وکیل برای طلاق با داشتن حق طلاق مطلع شدید. برای دریافت مشاوره به صورت رایگان می توانید در شبکه های اجتماعی تلگرام و واتساپ با وکیل سداد در تماس باشید.

☎️شماره تماس جهت دریافت اطلاعات با عنوان مراحل طلاق با داشتن وکالت طلاق☎️

09121893808

⚜️ سوالات متداول⚜️

طلاق با داشتن حق طلاق چقدر طول میکشد؟

در صورتی که حق طلاق با زن باشد و بدون داشتن وکیل اقدام به طلاق کند، پروسه ی طلاق به طور میانگین بین 6 تا 9 ماه به طول می انجامد. در غیر اینصورت معمولا بین 10 الی 30 روز کاری مراحل طلاق به طول می انجامد.

اشتراک گذاری:
Share on telegram
ارسال در تلگرام
Share on whatsapp
ارسال در واتساپ
Share on email
ارسال در ایمیل

مقالات مرتبط با این موضوع